Bra att få lite koll

När man har en fastighet så är det bra att ha lite kolla på vad det är värt. Då kan man ta in någon för att görarn fastighetsvärdering så att man vet vad man har att göra med.
Ja det är bra om man är sugen på att sälja så att man vet hur det ser ut och vad man kan förvänta sig att sälja fastigheten för.

Bra att ha lite koll

Ja det ät ju alltid bra att ha lite koll vad det än gäller, men speciellt när det kommer till sina fastigheter. Då är det bra att man vet hur det ser ut på märkänden så att man kan få så mycket som möjligt för den.
Idag är det ju sån brist på fastigheter och det är verkslie men bra markans för fastigheter, så det är ju något som gynnar dom som har fastigheter.
Ja man önskar att alla skulle kinan få ha sin egna fina lägenhet så att det inte skulle vara en sådan brist som det tyvärr är idag.
Men det kanske blir det så småningom, det återstår att se. Ja det är kul med lägenheter och hus och all inredning som man skulle kunna använda sig av om man hade lite mer att inreda. Det är verkligen kul tycker jag att kolla i inredningstidningar och få massor med inspiration till lvcd man kan göra i olika rum och olika typer av lägenheter. Ja det är roligt att köpa sig en tidning och drömma sig bort lite grann. Ja det är verkligen något som är skoj och som jag tror mågs med mig tycker är roligt. Så det är ju något som skulle vara väldigt kul att se och få göra framöver.
Att få inreda precis så som man vill ha det och så ska det väl bli nån gång fram över hoppas jag.